Om

Stjärnan i vår unika och exklusiva Ester-C-formulering är kalciumaskorbat. Ester-C upptäcktes i början av 1980-talet, då utvecklaren, en nyfiken läkare och forskare inledde sökningen efter det första syraneutrala och magvänliga C-vitaminet. Efter mycket forskning blev Ester-C känd som ”The Better Vitamin C” på grund av dess beprövade och effektiva stöd för immunsystemet.

Effektiv 24 timmar

Ester-C® stannar i kroppen i 24 timmar!

 

Kliniska studier (Mitmesser et al. SpringerPlus (2016) 5: 1161) visar att Ester-C ökar C-vitaminhalten i de vita blodkropparna, som är en viktig del av immunsystemet. Det leder till att Ester-C är verksam i ditt system längre tid än vanlig askorbinsyra är. Det är de naturliga metaboliterna i Ester-C som gör att Ester-C stannar aktivt i kroppen i 24 timmar.

Ester-C® är mild mot magen!

 

Ester-C är syraneutral, vilket innebär att den har ett neutralt pH-värde. I en ny klinisk studie fick individer som normalt är känsliga för sura livsmedel testa och jämföra Ester-C och askorbinsyra. Resultaten visade att de som fick Ester-C inte upplevde obehag i magsyran.

 

Läs studien: https://www.fasebj.org/doi/abs/10.1096/fasebj.29.1_supplement.920.8

syraneutral

GMO-fri

Helt GMO-fri

 

Vår Ester-C är helt GMO-fri och FDA-certifierad enligt högsta standard.