Artiklar

Läs mer Glöm inte insidan

Tänk om du skulle kunna vara ung, mjuk, stark och motståndskraftig resten av livet? Det är definitivt inte enbart gjort med ett piller, men om du förser dig med träning, tillräckligt med vila, ordentlig kost och noll stress, ser vi till att ge dig världens mest effektiva C-vitamin!

Läs mer C-vitamin är viktigt för huden!

Vi tar C-vitaminer mot förkylningar och i allmänhet för att stärka vårt immunsystem, men denna aktiva ingrediens är minst lika viktig för vår hud. C-vitamin är en av de absolut mest kraftfulla antioxidanter vi har, och antioxidanter kämpar mot fria radikaler som kan skada och göra huden äldre än nödvändigt.

Läs mer C-vitamin kan förebygga och bekämpa förkylningar

Det är vanligt att ta en stor dos C-vitamin när vi känner att en förkylning kommer. Detta har gjorts under lång tid och för de flesta människor ger det en mycket god effekt, både på symtomen och sjukdomens varaktighet. Men vet vi varför just detta vitamin är så bra för vårt immunsystem?

Läs mer Därför behöver du tillskott utav C-vitamin

C-vitamin är ett viktigt vitamin som kroppen inte producerar själv och som måste tillsättas via mat eller kosttillskott. Denna vitamin har många goda egenskaper och är bra för både järnupptag, immunsystem och för vår energinivå.