Artiklar

Läs mer Skönhet kommer inifrån!

Kollagen är ett protein som bygger upp bindväv, hud, brosk, ben och all bärande vävnad i kroppen. Utan dessa viktiga proteiner blir huden slapp och skrynklig, och blodkärlen spricker, vilket får dig att blöda in i huden. C-vitamin är en viktig del i föreningen med att kunna bilda kollagen för reparation och underhåll av kroppens celler och vävnader. Håll processen vid liv hela livet genom att få tillräckligt med C-vitamin.

Läs mer C-vitamin är viktigt för huden!

Vi tar C-vitaminer mot förkylningar och i allmänhet för att stärka vårt immunsystem, men denna aktiva ingrediens är minst lika viktig för vår hud. C-vitamin är en av de absolut mest kraftfulla antioxidanter vi har, och antioxidanter kämpar mot fria radikaler som kan skada och göra huden äldre än nödvändigt.

Läs mer Håll dig frisk med Ester-C

Det är vanligt att ta en stor dos C-vitamin när vi känner att en förkylning kommer. Detta har gjorts under lång tid och för de flesta människor ger det en mycket god effekt, både på symtomen och sjukdomens varaktighet. Men vet vi varför just detta vitamin är så bra för vårt immunsystem?

Läs mer Därför behöver du tillskott utav C-vitamin

C-vitamin är ett viktigt vitamin som kroppen inte producerar själv och som måste tillsättas via mat eller kosttillskott. Denna vitamin har många goda egenskaper och är bra för både järnupptag, immunsystem och för vår energinivå.